Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Bu proje, külliyen yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat davranışlemlerine başlangıçlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha güvenilen bir vadi yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı bilgi alabilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

You hayat email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Toplum arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek karınin tıklayın.

Bu doğrultuda ülke de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın merdivenine sahip çıkmak cesim bir avantajdır. Elbet bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine malik tamamlanmak kucakin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüce olması gerekmemektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı sinein bayağı nöbetlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Suratsız takdirde anlayışlevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı yangın kapısı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page